Over ons

Over WIET HUIS

WIET HUIS is een groep marihuana-activisten die in heel Europa veilige marihuana en cannabisproducten aanbieden. We hebben gemerkt dat veel medische patiënten problemen hebben met het kopen van hun medische marihuanaproducten in Europa. Wij vinden dat deze klanten de mogelijkheid moeten hebben om veilig en gemakkelijk vanuit hun eigen huis medische marihuana te bestellen en te ontvangen.

Waarom kiezen voor WIET HUIS?

Er zijn nu zoveel cannabiswinkels en online apotheken, waarom is thcgrashaus dan de beste site om online wiet te bestellen in Duitsland en Europa? Klanttevredenheid is belangrijk voor ons en we zorgen ervoor dat alles, van onze producten tot onze verzending, van de best mogelijke kwaliteit is voor elke koper.

GEGARANDEERDE LEVERING – Marihuana kopen bij sommige online apotheken kan riskant zijn – wat gebeurt er als je je bestelling niet ontvangt? Bij thcgrashaus verzenden we elke bestelling per expresse met een volgnummer. We bieden ook een 100% geld-terug garantie. Als je je bestelling niet ontvangt, neem je gewoon contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat je niet met lege handen weggaat.

DISCRETE, BETROUWBARE VERZENDING – Niemand hoeft te weten wat je bestelt. Al onze bestellingen worden naar onze klanten verzonden in een discrete, geurdichte, vacuümverpakking. Dus je producten komen niet alleen vers bij je aan, maar alles blijft ook privé en veilig tijdens het hele proces.

Shopping Cart